Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφών

Πολιτική ακύρωσης

Τρόποι ακύρωσης εκκρεμούς παραγγελίας

 • Ακυρώστε την παραγγελία σας μέσω email.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία που καταχωρήσατε στο zaroulias.gr στέλνοντας email στο zaroulia@otenet.gr . Στο email πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε πια παραγγελία αναφέρεστε. Υπενθυμίζεται πως ο κωδικός της παραγγελίας αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης καταχώρησης που λάβατε. Στο θέμα του email αναγράψτε: “Ακύρωση παραγγελίας” για την επίσπευση της διαδικασίας.

 • Ακυρώστε την παραγγελία σας καλώντας μας.

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να καλέσετε Δεύτερα – Σάββατο ( 08:00 – 15:00 ) στο τηλεφωνικό μας κέντρο (2310 684466 / 680979) και να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί ο κωδικός της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε σε αυτήν. Υπενθυμίζεται πως ο κωδικός της παραγγελίας αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης καταχώρησης που λάβατε.

 

Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων

 • Οποιοδήποτε προϊόν δύναται να επιστραφεί κατά την διάρκεια 15 ημέρων από την στιγμή που το παραλάβατε. Με το πέρασμα του χρονικού διαστήματος αυτού, η δυνατότητα επιστροφής του παύει να ισχύει.
 • Η φυσική κατάσταση του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε δεν πρέπει να αλλοιωθεί κατά την δοκιμαστική του χρήση από εσάς. Το προϊόν πρέπει να φέρει όλα του τα καρτελάκια, να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του, να μην έχει πλυθεί και χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα από εσάς.
 • Στην προσπάθεια προστασίας της υγείας του καταναλωτικού κοινού που καταβάλουμε, δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε προϊόντα όπως μαξιλάρια ύπνου, μπουρνούζια, πετσέτες και πατάκια μπάνιου.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελλαττωματικών προϊόντων, με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αντικατάστασης του, μόνο με ένα ίδιο προϊόν.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές όταν τα προϊόντα έχουν αγοραστεί αποκλειστικά μέσω του zaroulia.gr και κανενός άλλου ηλεκτρονικού ή φυσικού καταστήματος.
 • Κατά την επιστροφή του προϊόντος, πρέπει να συμπεριλάβετε το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) που συνόδευε την παραγγελία σας κατά την αποστολή και παραλαβή της από εσάς.

 

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

 1. Επικοινωνήστε με την ΖΑΡΟΥΛΙΑΣ ΟΕ καλώντας στο 2310 684466 / 680979, στέλνοντας E-mail στο zaroulia@otenet.gr  . Κάντε μια σύντομη περιγραφή της κατάστασης που αντιμετωπίζετε γνωστοποιώντας εάν πρόκειται για ελλαττωματικό προϊόν ή λάθος δικής μας αποστολής και εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση είδους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε πολύ αναφέρετε τους τραπεζικούς αριθμούς που θα γίνει η κατάθεση του ανάλογου χρηματικού ποσού μερικές μέρες ύστερα της παραλαβής της επιστροφής.
 2. Συσκευάστε προσεκτικά το προϊόν και συμπεριλάβετε όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αποστολή και παραλαβή του από εσάς.
 3. Μεταφέρετε το στο πλησιέστερο σταθμό της Courier Center και ζητήστε να γίνει αποστολή στην ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΟΕ με έξοδα αποστολέα (Θερμαϊκού 60, Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης ΤΚ 56430).