Εταιρεία

Η εταιρία «Silken» Ζαρουλιάς Απόστολος & Αθανάσιος Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου από το 1986. Τη χρονιά εκείνη ο Απόστολος Ζαρουλιάς ξεκινά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ανοίγοντας το ομώνυμο παντοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου 6 στη περιοχή της Ευαγγελίστριας. Έχοντας ως αντικείμενο την εμπορία χαρτικών, απορρυπαντικών και φιαλών υγραερίου, γρήγορα εδραίωσε την παρουσία του και συγκέντρωσε ένα σημαντικό πελατολόγιο.

Το 1994 μεταφέρεται η λειτουργία της επιχείρησης στο κατάστημα της Θερμαϊκού 1, στην περιοχή της Ευκαρπίας, όπου δραστηριοποιείται εκτός από το εμπόριο και στην παραγωγή χαρτοπετσέτας. Η ανοδική πορεία της επιχείρησης συνεχίζεται και το 2001 και οδηγεί στη μεταφορά της σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επί της οδού Θερμαϊκού 19. Παράλληλα η εταιρεία πραγματοποιεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό βήμα προχωρώντας στη δημιουργία μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής με συσκευαστικά και άλλα νέα μηχανήματα. Το 2006 η εταιρία μεταφέρεται στις ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις της, στην οδό Θερμαϊκού 60, όπου σε ένα χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει τα είδη της σε ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές αλλά πάντα με την ίδια σταθερή ποιότητα. Η εταιρία έχει οργανωθεί πάνω σε σύγχρονους μηχανισμούς ανάπτυξης, και αποσκοπεί η κατάρτιση των υπαλλήλων της να είναι άρτια ώστε να μπορούν να λειτουργούν με υψηλά πρότυπα απόδοσης, ταχύτητας εξυπηρέτησης και συμπεριφοράς προς τους πελάτες της.

Οι βασικοί στόχοι της εταιρίας συνοψίζονται στα παρακάτω σημεία:

  1. Δημιουργία ισχυρών καναλιών διανομής στο χώρο της χονδρικής πώλησης.
  2. Καθιέρωση μιας σημαντικής παρουσίας στην αγορά του υγραερίου, μέσω ανταγωνιστικών τιμών και ποιότητας υπηρεσιών.
  3. Παρουσία στην αγορά του Catering που στοχεύει στον εφοδιασμό των εταιριών και των καταστημάτων του κλάδου με είδη συσκευασίας, χαρτικά και επαγγελματικά απορρυπαντικά.
Εμπιστευθείτε μας για τις αγορές σας, επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές και από την ποιότητα των υπηρεσιών μας!